Fredag

20130322_081923-picsayEdit, det trillade bort lite foton.. Men här är ett foto på världens sötaste Nutella burk vi hittade här i matbutiken.

20130322_111641-picsay

Otrevliga moln, men det gjorde inget eftersom vi var ute på roadtrip. Vår fredag spenderade vi delvis i huvudstaden Las Palmas, besökte spanska motsvarigheten till NK – El Corte Ingles. Fast först satt vi på uteplatsen och åt frukost.
image
I soluppgången nästan, det är fascinerande att solen går upp och ner så ”snabbt”. Långa mörka nätter, redan vio nio på kvällen är det mörkt.
image
På el corte ingles passade vi på att luncha, åt en fantastiskt god friterad kyckling med pommes och två dippsåser en senapsbaserad (örk) och en som påminde otroligt mycket om jackdanielssåsen på T.G.I.Fridays (mathimlen)..
image
Sambon och svärfar åt ost och skinkfyllda croissants gratinerade med ost, såg inte dumt ut alls. Borde vara rätt lätt att återskapa hemma 😉

image

Bild från varuhusets entre. Nedan följer lite bilder inifrån varuhuset.

image

Spanska cupcakes

image

image

image

Söta och roliga godispresenter, som tårtor med bara godis!

image

Gulligt smurfhus i choklad och gigantisk Lindt kanin

image

image

Bilder jag tog längs med vägen, det är väldigt torrt och finns inte mycket växter här. Efter Las Palmas blev det matinköp på butiken vi besökte i onsdags, sedan hem och badade i poolen tre timmar eller så tills jag var kall så jag snudd på skaka.. Har jag berättat att jag älskar bada, hihi

image

En lång varm dusch senare och lite terasshäng blev det middag på Duna Golfs egna restaurang på området. Beställde gott grillat kycklingspett med stekt potatis till. Kycklingspettet låg i en sanslöst god sås/marinad.. Mums!

Hittade så klart några Hello Kitty saker jag ville ha..

image

image

Snipp snapp snut, så var den tredje dagen slut!

About

No Comments

Leave a Comment