En torsdag i Malmö för längesedan

Jack Daniels hamburgare på Fridays Malmö

Tiden har sprungit ifrån mig, men igår spenderade jag dagen med att sortera ut lite bilder från min mini Malmö tripp som ska få landa på bloggen! Börjar helt enkelt i kronologisk ordning med en super mysig lunch med Anne, bara önskar att en timme varade längre än just en timme!

Vi lunchade på T.G.I.Fridays på lilla torg, jag är tokig i Jack Daniel’s glaze så det blev självklart en Jack Daniel´s burger för mig. Det är en hamburgare täckt med Friday´s egna Jack Daniel Glaze, toppad med krispiga baconskivor och smält Monterey Jack-Cheese. Riktigt jäkla god!

20160128_scandic-01

Lyxigt hotellrum på 16e våningen i Malmö

Sedan var klockan redan två när jag kom fram till hotellet, Scandic Triangeln för incheckning. Blev bortskämd med rum 1612(!) ca 15/16 våningar upp med hela Malmö City utanför fönsterna..

Lyxigt hotellrum på 16e våningen i Malmö

vattenkokare & tillbehör på Scandic Triangeln

Lyxigt hotellrum på 16e våningen i Malmö

Lyxigt hotellrum på 16e våningen i Malmö

Lyxigt hotellrum på 16e våningen i Malmö

Fick ett fantastiskt fint stort rum, lyxigt med en stor dubbelsäng för en person. Och en sittgrupp vid fönsterna med dess magiska utsikt, en skrivarhörna – perfekt när man bloggar. Och en liten fika station för kaffe & the kokande. 🙂

Älskade verkligen rummet, så stort och luftigt med fantastiskt fin inredning. Blev lite smått kär i det faktiskt!

Lyxigt hotellrum på 16e våningen i Malmö

hotellrum med badkar

Badrummet var dessvärre ganska depprimerande, den bruna färgen är verkligen inte i min smak. Men rent och fräsht, dock livsfarligt att ta sig ur badkaret när man är kort och det är halt. Fanns ingen badkarsmatta heller att göra det mindre halt, lite dumt!

Söt blå android laddare från tiger butiken i Malmö

Efter att jag hunnit ”bo in mig” på rummet, upptäckte jag till min fasa att min laddare låg hemma!! Vände upp och ner på min väska, men nej den fanns inte med. Så det fick panik shoppas på Triangeln eftersom mobilmatteriet höll på att gå ner radikalt.

Efter ett tips från min bloggkollega Malin (gratisprinsessan) kikade jag på TGR av alla ställen, minsann kunde man fynda färgglada laddare för mindre än halva priset mot övriga butiker. Och laddaren fungerade fint, så tusen tack Malin för tipset!

Hamburgare från Burger King till middag

Efter bloggminglet på kvällen var jag faktiskt lite hungrig, så det blev ett besök på Burger King mitt emot Triangeln. Det kan troligen vara det mest slitna och deprimerande Burger King ställe jag sett. I ärlighetens namn äter jag sällan på BK så jag har inte sett många, men väldigt oinbjudande och trasig inredning.

Men det fyllde sin funktion, jag blev mätt och insåg att BK hamburgare är faktiskt ätbara. De läskiga potatispinnarna fick dock åka i papperskorgen, tycker BK har sämst pommes av alla snabbmats kedjor.

Lyxigt hotellrum på 16e våningen i Malmö

Sedan avrundande jag kvällen med att avnjuta en helt sagolik kvällsvy över Malmö city. Sagoligt vacker!! Är ni nyfikna på själva bloggminglet kan ni läsa mer om det här >> bloggminglare

About

1 Comment

 • Sussie februari 10, 2016 at 04:37 Reply

  Hej Helen!

  Vilket fint hotell! Och vad sugen jag blir på en Whopper.
  Finns ju inte i denna lilla byhåla där jag bor.

  Glad att du kommenterat i min blogg så att jag kunde hitta hit igen
  nu när jag är igång igen.

  Ha en toppenfin dag!
  Sussie

Leave a Comment