Donuts måndag

image

image

image

image

image

image

gizmo_vinylpop

Min hemrese dag från Stockholm kändes fruktansvärt lång och tråkig, inte för att jag åkte hem..

Utan för att jag valde åka hem med buss(!), låt om oss aldrig prata om denna bussresa mer än att jag gör aldrig om det. Såvida jag inte utlovas ledig sittplats bredvid mig och folk som inte äter allergiframkallande saker på bussen.

Jag började min måndag med att tejpa ihop fötterna för att ha en suck av att klara mig hem på dom, sedan fuskade jag och tog faktiskt taxi till Vasagatan. Hade klurat ut med google att bussterminalen låg nära och även Dunkin’ Donuts (de har ploppat upp lite överallt i Stockholm). Hade i ett svagt ögonblick lovat köpa med mig munkar åt maken, så jag bar med mig två från klockan nio på morgonen till klockan 18.30 snåret..

När jag ändå var på Dunkin passade jag på att äta lite frukost, inte lätt hitta något som var laktosfritt (tro mig man vill inte åka buss 7,5 timme med laktosmage). Men blev en kycklingwrapp som var ljuvligt god och säkert ännu godare med mozzarella osten som skulle varit i..

Sedan en fruktansvärt lång och seg hemresa (tack och lov för wifi, eluttag, spotify, youtube, netflix & hörlurar), där jag möttes upp av maken på Helsingborg Central. Sedan firade vi en mysig två årig bröllopsdag med kinamat och favoritfilmen Love Actually.

Maken överraskade med en söt Gizmo i present, min första egna lilla pop vinylfigur från filmen Gremlins.
Borta bra men hemma bäst!

About

1 Comment

  • jossan januari 3, 2016 at 19:16 Reply

    åååh älskar dunkin!! åt där hela tiden när jag och min bästis var på roadtrip i usa 🙂 älskar youtube! jag har faktiskt en egen youtube-kanal tillsammans med min bästis! här om du vill checka in: https://www.youtube.com/user/duodays/videos
    KRAM

Leave a Comment