Året 2012 i bilder, del 3

2012-september

September 2012; köpte riktigt gott kött från Olssons utvalda och lagade slottsstek, bakade sambons favoriter havreflarn, färgade håret mörkt (igen), bokade vår första utlands-solresa till MasPalomas! Testade göra pizza på Pizza Tortilla bröd från Santa Maria, fick ett nytt favoritlack från Mavala (wrapp presentkort), började läsa i farmors böcker (igen), fick en sponsrad inklusive boende till eget företagsmässan i Stockholm. Fick en 12pack vatten från Vitamin well som tack för svar i en undersökning, provade på produkter från Pantene (som jag inte riktigt tålde), vinterns favorit myströja shoppades på Gekås i Ullared som jag besökte med sambo & föräldrar. Försökte baka en toscatårta (märkligt recept), spelade GuildWars, flyttade min domän från surftown.se för gott och hade årets sista grillmiddag hos svärfar.

2012-oktober

Oktober 2012; blev rejält förkyld och fick gå till doktorn, avnjöt godaste flygande jacoben som finns, vann en tävling och fick den fina vinsten ett litet kakfat. Tillverkade och designade visitkort för mig/mitt företag och åkte till Stockholm. Blev bjuden på middag av bästisen Ulf på pizza hut, bodde på Omena Hotels, avnjöt föreläsningar och Stockholm. Lyckades till och med bli överaskad av Kalle som tog sig ner och hälsade på (kryss i taket), hade tur och åkte tåg hem med Anne och delade på egen kupé – lyxigt värre! Insåg det var kallt ute och började bära varmare kläder, provsmakade tyrkisk peber chokladboll (yummie!), fick ett stort paket från Ladbrokes för att ha spelkväll (oups, det får styras upp!), drack iste och läste mattidningar.

2012-novemberNovember 2012; firade alla helgona helgen med syskon & syskonbarn hos mina föräldrar, skämde bort barnen och övriga med belgiska våfflor och besökte minneslunden med sambon, där vi tände ljus för det som inte finns hos oss längre. Provbakade nytt naanbröds recept, blev hooked på tvserien Drop Dead Diva och blev med netflix. Gick på bio med sambo + sambons bror & far för att se senaste Bond, fick äntligen en extra lampa i arbetsrummet – fantastiskt fin! Handlade en superbra medicinlåda till alla mina mediciner, blev bjuden på gåsamiddag hos svärfar och bjöd själv på äpplekakan. Stekte ryggbiff för första gången, köpte en ny polka dot klänning och bakade arraksbollar för första gången (wow!). Handlade baslinne på KappAhl, finaste jag sett typ. Blev klar med nästan alla julklappar före november var över, gick på bio och åt middag i Malmö med två vänner 🙂

2012-december

 December 2012; Mycket bakande blev det, kakor till systerdotterns julförsäljning, mandelmusslor och klenätter till jul. Provsmakade massa julgott från Kronans Droghandel och gjorde eget julgodis med (som jag brände mig på). Pyntade lägenheten med ljus och julsaker, vi hade massor av snö nästan ända fram till jul.. Möblerade om skrivbordet, ett tryckerikast från föräldrarnas garage flyttade in hos oss till alla småsaker som snurrat runt. Det lagades julmat och kalops, vi firade lillejul hos svärmor, julafton hos föräldrarna och avslutade året med nyårs hos svärfar!

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: