18 år som bloggare

18 år gamla bloginlägg

screenshot_2016-04-26-22-26-37-1.png

Oj vad skoj jag hade åt mig själv för några veckor sedan, när jag gick på gymnasiet skapade jag min första hemsida. Men inte förrän jag läste informationsteknologi i Ronneby skapade jag en hemsida som fått stanna kvar på internet som en del av internetmuseet..

Hej! Den här webbplatsen och allt annat innehåll under home.swipnet.se är sedan 18 september 2014 då webbhotelltjänsten Swipnet stängdes ner arkiverat som del av Internetmuseum.se. Allt material är fortsatt synligt och sökbart på webben tack vare ett samarbete mellan IIS och Tele2, och vi har därigenom säkerställt att en viktig del av den svenska internethistorien bevaras för framtiden.

Och inte nog med att jag skapat en hemsida, jag skrev tydligen dagboksinlägg också! Att hitta inlägg från en 18 år yngre version av mig var ganska underhållande. Kan konstatera att det är skönt man utvecklas som person men tydligen bloggade jag redan tio år före jag började på denna blogg!

2008, var året då jag påbörjade denna blogg, fast då låg den på annan adress men inläggen finns kvar i arkivet. 18 år sedan jag skrev min första bloggpost. Lite coolt! Och lite tufft att jag varit värd att bevara i internetmuseumet online..

Inser ni hur gammal man känner sig då?! Vill ni kika in så är adressen home.swipnet.se/~w-51110/

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: