Söndag

Dagens middag: minipizza (gammaltfoto)

Det fanns en god tanke om att göra/köpa kinesiskt men det har varit blåsigt och snöat hela dagen så det kändes inte så lockande behöva bege sig ut för att handla.. Så suttit inne hela dagen och jobbar samt spelat lite spel med kompisar.

Har insett att det nu är mindre än en månad till julafton och jag har inte fixat några presenter alls förutom den gemensamma till hushållet, oj oj. Varning för världens värsta faster/ moster/syster/ dotter etc utfärdas på mig och bättring utlovas! Problemet är väl att antingen får jag skaffa pensionärs vagn jag drar efter mig eller ha med shoppinghjälp för att ro projektet handla julklappar i land!

Inte en aning har jag vad man ska handla heller, minns när de funkade superbra med vilka kläder som helst eller leksaker.. Oj, Oj hur ska detta gå? Tonåringar är inte lätt, minns själv hur hopplös man var. Systerdottern Emma har åtminstone gjort en inspirationslista åt mig på sin blogg, får nog skriva ut och ta med mig när det blir dags. Finns en del jag skulle vilja ha på hennes lista också ( Allt på bilden är ifrån newlook.co.uk 😉

Om ni är nyfikna vad jag jobbat med att uppdatera i helgen så titta in på Lapplandart.se

About

No Comments

Leave a Comment