Fredag

Dagens middag: Black Angus Ryggbiff med homefries och bearnaise

“Friday on my mind..”
Haft en fantastisk trevlig fredag, började bra när jag vägde mig – inte invägningsdag men kunde inte låta bli. Landade på 86 kg, hur kan man inte vara glad efter att ha sett den siffran på vågen?! Det betyder att jag gått ner 29 kg nu och har bara 1 kg kvar att gå ner före nyår för att nå nästa delmål. .

Blev middag ute med vänner ikväll och sambon, så tyckte det var dags inviga lite nya kläder. Insåg att dagens klädsel verkligen visar skillnaden från “före” fotot, så tog en bild mitt i sminkningen med mobilen för att visa en väninna och er! Känner mig väldigt nöjd med min spegelbild, är dock medveten om att jag har långt kvar men formerna sitter åtminstone på rätt ställe!!

Efter jag var färdigsminkad åkte så klart en varm vit polotröja från ginatricot över, kan ju inte knata runt halvnaken precis. Speciellt inte nu när det är så jäkla kallt ute och snö.. Brrrrr, varit förunnad lyxen att slippa gå ut så mycket i råkylan ner i stan men inte idag. Tacksam över min varma vinterkappa och vantar samt nya skor, mer än ni någonsin kan ana.

Mötte upp vänner nere i stan, blev sedan en kall promenad och han med både Bishops besök och sedan middag på Brooklyn, samt lite mer Bishops.. Dock en helnykter kväll för mig och ingen efterrätt heller! Portionerna på Brooklyn håller en rejält mätt länge, vet inte om det är den bästa affärsidén egentligen men det är ju inte mitt problem.

Fick idag inse att mitt revben och bröstkorg är verkligen inte helt okej än, när jag kom hem och tog av min överdel så hade jag “fina”märke.. Tur jag inte ska vara så uppklädd på ett tag nu, men det var värt det idag. Känns fantastiskt att få klä upp sig ibland, skönt för självkänslan att få känna sig riktigt riktigt fin.

Tack för alla fina kommentarer och ni som tappat hastigheten, motivationen – håll ut den finns där någonstans. Det gäller bara att hitta den igen, det verkar tyvärr inte gå att forcera fram den motivationen. Kram och glad helg på er alla!

Snöat idag igen, vitt jul verkar inte så avlägset i år..

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: