Söndag

Dagens middag: Nutrilett Hunger Control Rich Chocolate

Hostat så jag har träningsvärk i magen och mina revben, dom gör ont.. Bara inte orkat laga mat idag, tur det fanns rester till sambon & shakes hemma till mig. Spenderat merparten av dagen i sängen, sovande. Är uppe några timmar nu för att få i mig lite vätska, sen blir det mer sömn och vila. Tänk att man kan bli så däckad, super tråkigt!! Har jobbmöte förfrågan på fredag i Stocholm, lär ju nog inte ske ;-(

Har ni inte provat Lokas nya smak Melon Citron så måste ni göra det, så jäkla god!!
Till och med sambon som vägrar mineralvatten tyckte den var mums :))

About

7 Comments

 • tjocka muppens blogg februari 21, 2011 at 22:47 Reply

  Nutrilett (socker och skit 😉 skulle jag aldrig dricka, men den där lokan lät verkligen smaskig! måste testa!

 • Helen februari 21, 2011 at 23:19 Reply

  Har ingen aning om var du fått den där informationen ifrån om socker och skit? Hörde mamma nämna något om att sockernivån var högre i mealbars än vanlig mörk(?) choklad, vet inte exakt hur sant eller falskt detta är. Shaksen har ingen förhöjd sockernivå vad jag känner till och det finns en massa näringsämne i. Du får gärna länka var du läst om detta, för jag vill ju inte få i mig skit.. Känns ju lite dumt!

  Hoppas lokan smakar!!

 • tjocka muppens blogg februari 22, 2011 at 19:03 Reply

  Typ av sötningsmedel: Acesulfam K (Potassium), Aspartam (E951), Fruktsocker (Fruktos/Druvsocker), Socker (Sackaros/Sukros)= skit 🙂 det är massor med sockerarter gömda i “måltidsersättningar” och diet soppor och konstgjort socker är minst lika illa som raffinerat socker 🙁
  Jag tror mer på Äkta mat oavsett om man äter lchf eller g.i eller vad man väljer.
  Men konstgjorda drycker med påstådda mineraler tror jag inte på.

  Har inte hunnit testa lokan 😉

 • Helen februari 23, 2011 at 00:30 Reply

  Har lusläst innehållet på mina shakes och på nutriletts hemsida, finns inget fruktsocker, aspartam, etc förutom vanligt socker. Men det finns säkert märken som stämmer in på det du skriver.
  Länk till chokladshaken: http://www.nutrilett.se/produkt/hunger-control-diet-drink-rich-chocolate/

 • tjocka muppens blogg februari 23, 2011 at 09:07 Reply

  Måste fått fel info då,men oavsett så är det ju bättre att ändra sin kost och röra på sig än att dricka måltidsersättningar.
  Våra magar är inte gjorda för dom 🙁 jag blir frustrerad eftersom jag höll på och förstörde min mage och tarmar mer cambridge för 5-6 år sedan.
  Så förlåt om jag har låtit som en knäckehäxa här 🙂
  Kram

 • Helen februari 23, 2011 at 11:05 Reply

  Självklart bättre röra sig och äta rätt, det är så jag gått ner merparten av mina 30 kg!! Så jag håller med dig, skulle aldrig få för mig att leva på enbart måltidsdrycker 🙂

  Har världens dyng förkylning för tillfället och istället för att inte äta alls har färdig shaksen fått bli utfyllnad när jag inte kunnat tugga/ svälja. Har förtillfället träningsförbud pga mina revben som inte vill läka fort nog, något med muskler etc som bråkar. Motion & ändrad kost är för evigt, försöker bara göra det bästa av nuläget 😉 Tror inte du kan ana hur mycket jag längtar efter att äta mat som smakar något och få slänga mig i en bassäng och sträcka ut mig ordentligt, den där kicken man får efter en härlig träning!!

  Cambridge har jag hört talas om, låter inte så trevligt med din mage och tarmar 🙁 Hoppas dom repat sig sen dess!!

 • tjocka muppens blogg februari 23, 2011 at 13:16 Reply

  Jag förstår dig 🙁 inte kul att vara sjuk 🙁
  Ja mina tarmar och mage funkar kanon nu, och jag hoppas kunna gå ner mina 30 kg 🙂 Du är duktig som kämpar på! Kram

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: