21 produkter jag inte visste jag behövde från Shein

Helen J Holmberg - den laktosfria & allergivänliga bloggen. Min första besällning från Shein med mjuka bomulls strumpor bland annat

Läste häromdagen att vi nu levt ett år med covid-19 i Sverige, ett år utan besök på köpcentrum etc. Det låter så märkligt att läsa och skriva men det har gått ett helt år utan allt det där som man tog för givet förut, nu blir det endast sporadiska besök i matbutiken (beställer oftast online för upphämtning). 

Tänk att man kan sakna att gå runt i en matvarubutik! Eller strosa runt i vanliga butiker? Köra en sväng till Ullared (inte allas smak, men jag tycker det är kul nån gång om året). Det lär väl bli lite mer ”normalt” nån gång inom en inte allt för långt bort framtid hoppas jag, men till dess så blir det mycket internet-fönstershopping. 

Och ibland blir det riktig shopping, igår blev det en stor beställning av lite olika saker från nätbutiken Shein (lite som amazon – wish, en plattform med olika underleverantörer tror jag). Beräknad leveransdatum 20~22 Mars 2021, känns som en evighet dit så tänkte visa er mina inköp från Shein jag inte visste jag behövde!

1) Fodrade strumpor med anti-halk sula (39 sek/ paret) och jag valde två par faktiskt. Min lägenhet har kalla golv året runt och jag sliter ut strumpor & inneskor på löpande band och stort för att de ska vara 100% bomull. 

2 & 3) Fluffiga strumpor i svart och vitt med guldhjärtan på sidan, även dessa i 80% bomull & 20% bomullsblandning. Ett fynd för 16 sek/ paret.

4 & 5) Broderade fluffiga strumpor med jordgubbar och guldhjärtan (80% bomull 20%), lite dyrare 19-20 sek/ paret.

6) Halksäkra fluffiga herrstrumpor till herrn i huset, hittade dock inga i bomull i stora storlekar. Dessa tre par är i en polyesterblandning, 65 sek/ 3 par. 

7) Halksäkra fluffiga strumpor med söta djurmönstrade ankelsockar (80% bomull 20% bomullsblandning), skönt att ta utanpå strumpbyxor om man är iväg eller bara ha hemma varmare dagar. Beställde 4 stycken totalt, 2-pack för 28 sek/paketet. 

8) Rosa näsdukshållare för nattduksbordet (100% PU Läder, 36 sek), har alltid näsdukar vid sängen till när jag tar ögondroppar/ snörvlig näsa och den här såg lättanvänd och söt ut.

9) 7-dagars dosett för att komma ihåg att ta piller (inte jag men någon annan i hemmet behöver), 14 sek för 2-pack.

Och så blev det en hel hög med söta stickers åt mig;
10) Hjärtstickers i söta mönster och färger för 9 sek/ 70 st. 
11) Blomsterstickers i olika färgskalor 14 sek/ 3 ark.

12) Foodie stickers kunde inte motstå de söta matiga klistermärkena, totalt 6 ark/ 13 sek.
13) Rosa stickers med mat & hjärttema 45 st/ 13 sek.2

14) Stickers med blandade motiv, 45 st/ 12 sek.
15) Stickers med gulddetaljer, 40 st/ 13 sek.

16) Stickers med söt räv & kyckling 45 st/ 13 sek
17) Koala stickers 50 st/ 12 sek

18) Stickers med olika inspirerande texter, 46 st/ 12 sek
19) Anteckningsblock med daglig checklista, 12 sek/ styck

20) Tatty Teddy Diamond Dotz är en måla efter nummer målning fast med små plastpärlor istället för färg, har varit sugen länge på att prova och 41 sek var ett bra ”prova på” pris. Så det blev lite pyssel åt mig med, bra så här i ”stanna hemma” tider. 

21) Blomsterbroderier med två olika motiv beställde jag med, kan inte minnas när jag broderade sist och mamma kan säkert ge mig en lektion med. Eller så får hon helt enkelt ha båda, pyssla älskas av mamma med och för 55 sek/ styck så är det ingen jättesumma om det blir liggande ett tag. 

Självklart hittade jag ett erbjudande med 20% rabatt och fri frakt, så totalsumman blev ca 500 kronor. Inte illa för; 2 broderier, 1 diamond dotz, biljarder med klistermärken och strumpor sant några andra småsaker. 

Fotot när min beställning kommer – eller en video, vi får se hur mycket det blev av allt när det väl är här. 

About

No Comments

Leave a Comment