Unboxingsöndag

Detta inlägg är i samarbete med Smakbox och Baby Foot men alla åsikter och bilder är mina egna.

Hämtat ut smakboxar och pressutskick från baby foot

Pressutskick med baby foot peeling och Nicks kexbar

Hämtat ut smakboxar och pressutskick från baby foot i söndags med lite hjälp av maken, för jag mådde inte helt hundra. Vill säga att jag mår bättre men har världens drygaste mensvärk, men det är trevligt med paket och boxar som alltid piggar upp!

Det blev en liten miss i beställningarna så råkade bli två vanliga smakboxar av Smakbox Matlag versionen, hade hoppats på en vanlig och en ”balans”. Balans är deras nyttigare version som ska vara gluten- & laktosfri och fri från godis mm. Jag glömde ändra i tid, så det är helt mitt fel.

Måste säga att jag (vi) är riktigt nöjda med senaste boxen, finns mycket matnyttigt i den och av 18 produkter så är det bara tre produkter som inte alls föll mig i smaken. Men nu ska jag inte avslöja för mycket ni får kika på videon nedan! Pressutskicket var två baby foot peelings, en till mig och maken och 4 nicks kexbar i bonus (tack!).

Jag har varit nyfiken på baby foot pelingar länge, men inte kommit till skott tidigare så när vi varit på bröllop i helgen ska här provas!! Planen var att prova redan i tisdags när maken var ledig med men så insåg vi båda att ha läskiga fötter på bröllopet inte vore så kul, så nu får jag snällt vänta. Funderar på om jag ska filma när vi provar eller inte. Skulle ni vilja ni se före, under och efter filmklipp med baby foot behandlingen?

Baby Foot är en japansk succé som vårdar hårda fötter och gör dem mjuka och lena. Den viktigaste ingrediensen i Baby Foot är fruktsyra, en syra som är mild jämfört med andra syror. Fruktsyran tränger in lagret av döda hudceller och verkar på desmosomes mellan hudlagren och gör huden lättare att peela bort.

Om ni är nyfikna på vad Smakbox är så är det en prenumerationsbox som skickas ut 6 gånger per år. Boxen kostar 199 kronor och då ingår frakt, prenumerationen är tillsvidare men du kan alltid säga upp direkt om du tröttnar.Med rabattkoden bbvg8v får du 20 kr rabatt på din första smakbox (länk).

About

No Comments

Leave a Comment