Nya smakbox vårkänsla unboxingvideo och provsmakning 

I samarbete med Smakbox

Det har tagit emot att blogga sista veckan, allt känns så trivialt och litet i jämförelse med det misstänkta terrorattentatet i Stockholm i fredags.

Jag spenderade hela fredagskvällen limmad vid tvn och telefonen. Först när jag sett alla nära och kära var i säkerhet kunde jag andas ut ordentligt. Någon form av chock, för overkligt att förstå känsla infann sig sen. Försökte vara stark, för min rädsla och klump i magen ger makt åt fel människor, sedan att höra Stockholmsvänner berätta.. Det brast för mig i tisdags då grät jag efter att ha sett ett par youtubeklipp från en minneskonsert på Sergelstorg. En känslomässigt turbulent vecka.

Men livet går vidare för mig och man måste uppskatta det man har som är bra. Så jag öppnade i söndags (?) senaste smakboxen med tema Vårkänsla och filmade. Vi provsmakade även lite av godsakerna i boxen, så god choklad i lagom stora förpackningar från Malmö chokladfabrik, Nicks kexbar utan tillsatt socker var överraskande god och bubs nya serie geo var försvinnande goda  (men sura).

Jag/vi har inte hunnit provsmaka allt än men kika på videon så kan ni se resten av innehållet. 😊

Med rabattkoden bbvg8v får du 20 kr rabatt på din första smakbox (länk).

About

No Comments

Leave a Comment