Kökets box januari

Inlägget är reklam för Kökets box och innehåller annonslänk.

Årets första unboxing video av en hes mig.. 

Av någon udda anledning lyckades jag beställa två stycken januari upplagor av Kökets Box (länk), en box som inte fick mig att ropa högt av glädje.

Däremot uppskattades den desto mer av maken, han älskade Barebells vanilj milkshake, även ajvar burkarna har gått åt (tydligen var de gott med ajvar till gorby’s), salsan och nachos försvann även de under en lördagskväll. Old el paso Street market salsorna lyckades vi få i båda nyheterna Mexicana Smoky Chipotle Chili Salsa och Mexicana Sweet Habanero Chili Salsa, smoky chipotle var den mildare av de båda men har en rökig smak och sweet habanero var super stark. Så stark så den gick inte att äta ens.

Loka Hallon tyckte jag var okej, men varken mer eller mindre då jag inte är förtjust i Hallon som smaksättning. Yes diskmedel luktar oväntat, men bra vid förkylning med mentholdoften.

Knäckebrödet har försvunnit här hemma ganska fort med, vi älskar knäckebröd. Nicks kexbar är en gammal favorit, äpplegröten tycker maken om och te går alltid åt vid förkylningar och kalla kvällar här hemma.

Så med tanke på hur mycket maken uppskattade innehållet så var den värd sina 99 kr, som jag betalade. Brukar beställa när det finns rabattkoder ute, men 129 kr är också överkomligt pris med tanke på att det är fri frakt.

About

No Comments

Leave a Comment