Varmt, fuktigt och huvudvärk

Extremt trött Helen Inte sovit något vidare sista dagarna, kämpar med att få i mig vatten just nu och ser på Boston Legal. Är redan inne på fjärde och sista säsongen, känns lite tråkigt.. Vad ska hålla mig sällskap sen, när jag sitter här själv sömnlös och gubben sover? Överväger att be min läkare om sömnpiller, alla tjatar på mig om att göra det. Tycker bara det känns så fel att ta tabletter för att kunna sova. Inte hjälper kvällspromenader heller, jävla insomnaperioder man hamnar i. Ska prova gå och sova igen strax, glädjande nyheterna är att jag inte tagit kortison på ett par dagar nu och allergin är snäll mot  mig!

Undrar om det är bra bad temperatur i havet? Ska till Viken imorgon och grilla hos svärfar, skulle ju inte sitta fel med lite strandtid. Nu har jag ju skaffat kylbalsam också, så jag slipper bli så ynklig om jag bränner mig igen 😉 Sist fjälla jag två lager.. Jäkla klantskalle man kan va!!

Ska bli en spännande höst, väntar fortfarande på besked om demokratiprojektet men det kommer hinnas med lite små resor också. Längtar mest till Stockholm och mina små brorsbarn och så klart getterna. Oh vad jag älskar mina syskonbarn, dom är rätt fantastiska hela högen på sitt sätt! Och det trots att dom pratar både Malmö dialekt och Stockholmska..

Ska peta lite i Tysklandsprojektet också, vore kul sparka igång det och åka till Berlin för det. Aldrig varit i Berlin, så det skulle va spännande! Lite sugen på att börja plugga igen, eller nä jag är inte sugen på att plugga men jag är sugen på att göra något annat med livet. Börjar känna mig gammal (försenad 30 års kris?), folk skaffar hus, folk skaffar barn, folk gifter sig, folk har fina jobb, gör fina resor och vad gör jag.. Kan inte någon uppfinna ett anti allergi piller så jag kan få plugga något kreativ och kul som kock, bagare eller kanske frisör?

Nu ska jag sluta flumma och krypa ner i en äckelvarm säng och försöka sova lite, eller åtminstone vila. Hoppas på ännu en härlig soldag med kul utflykter idag, kanske Ikea och rusta. Funderar på att köpa en tavellist till så den blir lika lång som soffan, jag är nog inte helt enig med manliga delen av hushållet om att ha tavellist istället för bord.. Och så var det dom där tallrikarna, kan i och för sig ta fram vår andra service men den känns så präktig och tråkig.

About

No Comments

Leave a Comment