Tidsbrist

Så mycket göra, så lite tid.. Den här veckan har bara försvunnit ur mina händer!! Får bli en kort sammanfattning av dagarna, håller på att somna över tangenterna och kommer inte va hemma mycket i helgen heller om inte himlen öppnar sig och släpper ut vatten..

 

Blomster arrangemangOnsdag.
Spenderad dagen hos mina föräldrar, snälla pappa hämtade mig så jag slapp ta gå upp så tidigt. Lyckades få två timmars sömn, den natten. Det var riktigt hemskt.. Allergisk reaktion mot dagens besök på gårdagens Väla besök kanske?! hi hi

Sofie och Hannes döp upp ganska så exakt samtidigt som jag & pappa kom hem till mina föräldrars hus.. Sen dök syster med familj upp och klippfabriken va på g.. Även jag fick mig en omgång, toppar och stylad  😀 Kändes riktigt skönt!! Sen hjälpte jag syster göra backup på alla deras digitala foto, och få igång henne med framkallning av deras foto.. Blev 600 bilder beställda på fujidirekt.se (skit hemsida för övrigt, som stackars syster kämpade med sina bilder där.. Fotona kom idag (fredag) föresten, de var tydligen jättefina så det var nog värt all tid och frustration i slutänden. Så kan det gå när man inte framkallat på 1½ år.

Mitt i all frustration bjöd mamma os s på glass, fick en liten mini pinne typ Magnum med mjölkchoklad överdrag och chokladglass i – fusk enligt reglerna men ibland så är det svårt låta bli! Höll mig till vatten och svartvinbärs dryck vid alla måltider (stolt! övriga drack läsk..). Vädret var underbart, passade på att ta en hel del fotografier åt mina föräldrar i deras trädgård. De har en helt fantastisk trädgård.. Min syster provade min kamera och tog en väldigt massa foton med den också! Kul se henne in action, blev tjusiga foto också. Av fotona som togs under dagen beställde 40 trädgårdsbilder åt mina föräldrar som de hämtade upp idag! Mycket uppskattat av mamma 😀Tulpanträd i blom

Även store bror dök upp med sambo och två söta hundar, de skulle ut och frilufta lite. På tok för varmt även i deras lägenhet, stackare. Vid 18 snåret åt vi middag som mamma fixat åt oss alla, scan frysta schnitzlar med färsk potatis och en skvätt grädde. Efter jobb dök Mr M upp och vi satt alla ute i tältet och mös till klockan började närma sig nio, då åkte vi hem.

Torsdag.
Var sjukt trött, minns att jag tvättade håret och hade en hantverkare här samt att jag röjde upp i köket. Pillade på flash, försöker lära mig lite jag glömt också spelade jag lite sims. Till middag blev det Findus fiskpinnar med färsk potatis och svart vinbärs dryck. Gott! Se tidigare inlägg för bilder från vad hantverkaren gjorde!

About

No Comments

Leave a Comment