Tävla om en höstpeppbox från Smakbox

– I samarbete med Smakbox –

Tävla om en höstpepp box från Smakbox (länk)

La för ett par timmar sedan upp en ny tävling på mitt instagramkonto (direktlänk ovan) i samarbete med Smakbox. I potten finns deras nya oktoberbox med tema höstpepp, Tävlingen på går till och med 7 oktober, klockan 18 och efter det meddelar jag vinnaren via instagram.  🎁

Tema HÖSTPEPP: skickas från 11:e oktober
Hösten är här med färgsprakande träd, krispig luft och skördetider. Men också mörkare dagar och vardagsveckor. Det är då vi behöver höstpepp!

Du som tar emot Smakbox har upp till 21 produkter till ett värde av ca 400 kr att se fram emot. I boxen hittar du en härlig mix av både matlagning, godsaker och drycker. Du kommer bl.a. hitta smaker som bjuder in till rätter som gärna får puttra länge på spisen, och det fantastiska äppel-året hyllas förstås!

Du som tar emot Smakbox Balans har upp till 23 produkter till ett värde av ca 470 kr att se fram emot. Du hittar också en härlig mix av matlagning, drycker och en och annan sötsak. Just dryckerna hoppas vi ger dig lite extra energi i höstmörkret, och det fantastiska äppel-året hyllas även i denna box förstås.

Ps! Få 50% rabatt på 1:a boxen vid start av prenumeration med kod HELENHOLMBERG

About

No Comments

Leave a Comment