Sveriges Biggest Loser

Alla pratar om det just nu, programmet som redan är stort i USA: Biggest Loser. Själv hade jag totalt missat det och tittade på det i ”efterhand” på tv4 play, har inte sett den amerikanska versionen så har inget att jämföra med heller. Lite för snyftigt för min smak, drama teve fungerar kanske i USA men jag har svårt se att konceptet fungerar.

Tänker självklart titta på lite fler avsnitt och se om programmet kanske växer på mig. Kanske är jag lite extra anti för jag inte tror på att någon annan kan lösa ens problem förutom en själv? Tror den enda vägen är motivation och att kontrollera in och uttag av energi och motionen. Blir smått irriterad över deltagare som genomgått magsäcksoperation och inte vårdat den möjligheten till ett nytt liv och hur kan man säga att om man blir utröstad så kommer man återgå till sitt gamla liv? Är man verkligen motiverad om man kan säga något sånt? Är man verkligen motiverad om man sumpat chansen efter en operation? Och som bonus har tv4 skapat en viktklubb för att pumpa alla ”önsketänkare” på 99 kr i månaden..

Tacka vet jag hälsobloggar och bloggvänner som peppar, tror mer på självhjälp.
Tack alla ni som peppar & hejar på.

Mer om Biggest Loser i media: Mattias: jag hoppas att få träffa kärleken , Emelie Törnquist: jättejobbigt att uppleva allting igen, Biggest Loser riskerar stora problem , Deltagarna i Biggest Loser Sverige väger 1,8 tonSlut med att njuta framför tvn , Mattias byter liv i tv

Biggest Loser hemsida (tv4)

About

No Comments

Leave a Comment