Storytel för buzzador

storytel-logo

Har blivit utvald att ”buzza” nya buzzadorkampanjen för Storytel, gratis ljudboks lyssnande hela juli för mig!

Storytel är en prenumerationstjänst för ljudböcker, som fungerar på datorn, surfplattan, mobiltelefonen (nyare modeller åtminstone). Perfekt nu i sommar när man ligger på stranden, pendlar till och från jobb om dagarna, kanske medan man reser, före man ska sova osv.

  • Välj bland över 6 000 titlar
  • Streama eller lyssna offline
  • Ingen bindningstid
  • 169 kr/månad i tillsvidare prenumeration

Ni som är sugna på en bok (gäller enbart er som inte har använt storytel tidigare) kommentera inlägget nedan.Ni som får en gratis ljudbok att lyssna på via storytell förbinder sig inte till något abonnemang och ingen uppsägning krävs.

Hemsida storytel.se

Vad är en buzzador?

Som Buzzador får du utan kostnad prova nya produkter och tjänster och berätta för dina vänner. I de flesta kampanjer får du även låta dina vänner prova.
Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj varierar beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna och vilka kampanjer som kommer.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du information om kampanjen via email. Du väljer sedan själv om du vill vara med i kampanjen eller inte.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Helen1978):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=Helen1978

Du kan också skicka ett e-post meddelande med texten: Sweden Helen1978 till register@buzzador.com eller SMS: Buzzador Helen1978 till 72323 så får du inloggningsuppgifter direkt. Vid första inloggningen får du komplettera din profil så att det går att välja ut rätt kampanjer för dig.

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com/se?refstr=Helen1978

About

No Comments

Leave a Comment