Söndag, måndag

image

image

Lagade köttfärssås i söndags och serverade med det sista som fanns kvar av Jamie Oliver spagettin vi köpte i Tyskland (har andra Jamie pasta sorter kvar att provsmaka). Har inte märkt någon större skillnad i smak på vanlig och ”Jamie spagettin” men vi är kanske bortskämda i Sverige med bra kvalité på pastan från Kungsörnen?

Av resterna gjorde jag pizza på måndag, provade baka på pizza gallret jag hämtade ut tidigare i förra veckan. Fungerade väl så där bra, korkat prova nytt bröd recept och ny pizza tillagningssätt samtidigt tror jag. Tror dock det var degen och inte gallret som gjorde pizzorna mindre bra, får prova snart igen med mitt ”riktiga” standard recept! På pizzorna är det förrutom köttfärsås, bacon, riven allerums ost, lite ketchup, svartpeppar, oregano, röd lök och barbecue sås från Felix.

In English. For sunday dinner I made us moms mincemeat sauce recipe, finished the last bits of the Jamie Oliver pasta we bought in germany. Can’t say I’ve noticed them tasting any different from the Swedish brand Kungsörnen, but maybe we are spoiled with good quality already?

From the leftovers I made us pizzas for monday dinner, tried baking it on the new pizza pans. Think it was the different dough recipe that fucked up the pizzas and not the pizza pans, so guess I’ll do a rebake later on when I got both my pans here. On the pizzas I had put ketchup, spices, bacon, cheese, red onion, barbecue sauce.

About

No Comments

Leave a Comment