Sömnig

image     Märklig dag, halvsovit över tangentbordet men ändå fått undan lite arbete. Telefonen har avbrutet ett par gånger, mamma ena gången och så ett samtal från min arbetsförmedlingen handläggare samt från EC Utbildning kontoret i Helsingborg. Samtalat om klänning och skor med mamma, pratat om förlängning av praktikplatsen med Per (arbetsförmedlingen) som lett till ett positivt samtal med min chef Anders. Ser ut att bli förlängt ett tag till, kul 🙂

Från EC Utbildning ville de veta om jag vill ha en av deras platser som är över till en utbildning som startar denna månad, en 2 årig ky om sharepoint – läs mer här http://www.ecutbildning.se/ . Osäker på om jag har ork att plugga just nu, jag är ingen programmerare vill inte trilla på en mållinje.. Känns tryggare med praktikplatsen och fundera lite mer på vad som ska se sen.

Varit nere på kontoret och vänt idag bara, fanns visst ingen där så jobbat hemma. Det krävs disciplin för att sitta hemma med en sambo som ser på tv, tar eftermiddagslur.. Vore så skönt bara krypa ner i sängen och sova. Passade på att lämna klänningen när jag gick hem ifrån jobb, skitväder dessutom så va på rätt grinigt humör när jag kom hem vid halv elva tiden igen.

Har klurat lite, tror jag ska testa ett nytt recept imorgon på en köttfärspaj med bacon i – det kan väl vara gott? En sallad till eller vad kan passa? Jag har aldrig gjort en middagspaj så jag känner mig lite ovan på den här fronten!

image Ska snart bege oss ut, hämta paket från Ellos med min mysdress, oooh vad jag längtar efter att få krypa in i den!! Sen ska jag slänga mina skabbiga svarta mysbyxor som har sett sina glansdagar för 2-3 år se. Kommer vara lata ikväll, fy fy fy mig men jag orkar inte laga mat ikväll. Igår kväll hände det som inte får hända, jag kunde inte somna och hela kroppen kliade så tog både sömnpiller och kortison, bäddade om hela sängen och tror ni jag sov bättre för det?! Nä, precis! Så idag blir det pizza och jag skiter i vad världen tycker om detta, blir cola zero till och inget gott när vi ser på lite serier sen.

Undrar om man någonsin kommer vakna upp en morgon och veta exakt vad man vill med sitt liv, vet ni? Har ni hittat ert mål i livet? Om ni har måste jag gratulera er, det är stort och jag skulle gärna hitta mitt snarast 😉

Nu ska jag stöka undan sista popkorn albumen från 03 och sedan klä mig lite varmare och gå ut..

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: