soldyrkaren

Muppen Helen i solglasögon Spenderat ännu en dag utomhus, mestadels i skugga för att undvika känna mig så bränd som igår 😐 Det var ingen hit..

Solade framsidan för att kompensera ryggen som blev tok bränd igår.  Krävs inte mycket för att få en albino röd ska ni veta! Käkade samma middag som igår hos svärfar, Mr M åt lax istället. Är ingen lax älskare, lite för jordig smak för min del.

Införskaffade ett par billiga skit solglasögon på maxi, vill inte sola ansiktet utan ett par brillor. Korkat förstöra ögonen och just nu har jag inga med styrka, det är för dyrt.. Fan billigare införskaffa lite engångslinser de få gånger man solar då.

Det var allt för skönt att slappa i solen, skulle kunna legat i timmar. Beror dock mest på att hos svärfar finns en sjukt skön solstol.. Imorgon gäller stan, funderar på vad man ska hitta på. Sambon ska jobba imorgon och på kvällen ska han ut på med lite jobbkamrater. Vad ska lilla jag göra.. Får fundera på det!! Söndag blir det Viken, sola och bada.. Om nu vattnet blivit lite varmare, kollade aldrig idag. Ska bli såå skönt, om jag vågar mig i?! Blev glad tidigare idag när sötisen min föreslog att vi skulle hitta på något med syster, typ bada eller något men ändå ett stort steg för att vara han. Min syster är väldigt viktig för mig, en av få personer jag pratar med regelbundet om inget alls 😀

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: