Snäll Helen?

Måste ha varit snäll, för jag gick faktiskt fina julklappar i år med..

20121224-kristersjulklapp

Julklappar från min yngsta storebror – två fina nagellack & en tidning
Grönt från L.A.Colors och lila från Mavala Nyans 170 Touch of provence

20121223-julklappar-svarmor

Massor av fina julklappar till mig (och sambon) från svärmor och make; armband i design av “Gibrand – the house of design” (jag har gått Luciatåg som “liten” med döttrar Gibrand, undrar om det är släkt?), två kockböcker en om soppor och en med kakor, tjocka goa strumpor för mina frusna fötter, julduk – julgrytlappar och juleljus samt en fotogen/ljusolje lampa 🙂

20121224

Från brorsbarnen Allt om Mats Stora kokbok, med betoning på STOR till mig och sambon, sötaste cupcake asken jag sett från sambons bror & familj, ruskigt fina hörlurar/headset från sambon och gosigaste POLKA DOT morgonrocken i tjock fleece från mina föräldrar. Och så fick vi pengar av svärfar, kanon nu när vi sparar till vår MasPalomas resa!

Jag är VÄLDIGT nöjd med årets skörd (tack alla för fina presenter), hoppas alla jag planerat och funderat ut presenter till också var det.. Hoppas även att jag inte glömde något nu i förvirringen, svårt tänka klart med huvudvärken som jag haft sista dagarna. Håller tummarna hårt att jag inte plockat upp sambons förkylning/influensa, det vore inte alls kul för jag har inte tid vara sjuk!

About

No Comments

Leave a Comment