Present & handlat

Var en kort runda på Väla efter jobb idag, snälla föräldrar hämtade mig vid tre. Längtade mest efter sängen men skulle jag slocknat i eftermiddags skulle jag inte kunna somna nu ikväll och då hade jag varit ännu mer förstörd imorgon på jobb än idag. Förbannade skitförkylning(?) eller vad det nu än är som gör att jag mår så här skit..  Stoppar med lite foto på att visa vad som handlats idag, sen ska jag sova gott och ta en timmes sovmorgon imorron och inte börja förrän tio!! Älsklingen är ledig i två dagar nu, så då kan jag flörta mig till skjuts senare – åker ju annars med ner när han hör till jobb på morgonen.

 

Guldfynd visitkorts etui
Visitkorts etui ifrån guldfynd, 59 kr. Present av mamma :-))

 

DSC00492
12 pack (6 blanka/ 6 matta) hårklämmor från Babyliss, hittades på Apoteket av alla ställe.
Trött på alla billiga skitklämmor som bara går sönder hela tiden för mig, de här ser rejäla ut.

 

DSC00486
Snubblade över nya nötsorter inne på Tasty House från Nutisal ( 3 påsar för 10 kronor ).
Honung och kanel eller Vanilj och jordgubbs smak. Visst låter det lite små märkligt..

 

DSC00500 
Snälla syster har handlat lite tidiga julklappar på Toys åt mig nu när deras rea började. Tänkte mina brorsbarn skulle få lära känna Robin Hood, men sambon vill behålla den själv.. Så sött 😉

 

NU sova, hoppas jag vaknar imorgon utan feberkänsla, matthet och denna förbannade huvudvärk och snuva.. Galet less på det, men men bara hålla ut snart är det helg och då ska jag sova och vila.

About

No Comments

Leave a Comment