Julönskelista

esprit önskelista

esprit sneakers

Vilken lång vecka! Eftersom jag inte vill fokusera och lägga för mycket energi på negativa tankar och känslor så har jag försökt puta det åt sidan och fokusera på jul.

Och vad vore jul utan önskelistor, väl medveten om att vill jag ha saker från dom får jag köpa det själv men det gör inte mig så mycket. Då vet man att man får det man vill ha.. 😉

I år måste jag ha varit riktigt snäll för jag har redan hunnit med att få en del saker från julönskelistan så som nya vinterskor, en Philips IPL maskin (ska försöka komma ihåg att berätta mer om den i annat inlägg), lite nya kläder om de nu kommer fram nån gång (beställde 5 november och inte fått från bubbleroom än!), slowcooker för matlagning.

Men lite till finns det förstås jag vill önska mig, skulle vilja få ett par nya vår skor för mina nuvarande börjar sjunga på sista versen. De är inte lika mjuka och fjädrande sköna som de en gång i tiden var och med mina fotleder är jag lite kinkig med skor som inte är stötdämpande nog.

Så har kikat nätet runt för ett par sköna, fina och stilrena sneakers att ha till vardags. En av favoriterna år ett par grå-svarta Esprit sneakers (produktnr 125EK1W049 pris 699 kr), inga stora logos eller färger utan väldigt ”casual” i utseendet.

Efter snön som föll i helgen tillkom mössa faktiskt på önskelistan, jag hatar mössa i vanliga fall för de känns så otympligt och jobbigt men huvudet skulle bli väldigt nöjd över en. Vad tror ni om mössa (produktnr 125CA1P004 pris 199 kr) i jersey tyg? Borde inte kännas lika klumpigt att ha på sig som stickade traditionella.

För att matcha en halsduk (produktnr 125CA1Q002 pris 249 kr) i mjukt jersey tyg den med, tror mintgrönt skulle bli fin kontrast mot min svarta kappa och grå skor.

Och slutligen tre fantastiskt vackra ljushållare på fat (produktnr 10A04420230 pris 190 kr) att ha vid min arbetsplats i fönsterkarmen, tror att ljuset och skuggorna skulle bli helt underbart. Fina hjärtan och blommor som studsar på väggarna när jag tänder upp värmeljusen på eftermiddagarna för mysfaktor och värmen.

Alla produkter kommer från favoritmärket Esprit.se (alla bilder är lånade från Esprit sidan också). Känn dig pikad kära make  😆 😉

About

No Comments

Leave a Comment