Nyårsafton, lördag

image

Eftersom vi skulle ha nyårsgäster, så lånade vi hem en helt underbart skön fåtölj från mina föräldrar. En gammal svensk designade härlig historia från 50-60 tal? Nya favoritstället att sitta och läsa i, lite tveksam till om jag vill lämna tillbaka den.. Får kanske bli ett lån på lång tid 😉

image

Hade min väninna Maria och hennes pojkvän Liam över för en lugn kväll. Min sambo har jobbat massor i jul (blir så när man är i butik), så var skönt vara hemma bara. Serverade Flygande Jakob med jasminris till huvudrätt och Marängswis till efterrätt. Såå himla gott, rörde ihop egen chokladsås till glassen ( 1 dl kakao, 1 dl strösocker och 1 dl vatten koka ihop). Dock skippade jag banan och grädde, blev laktosfri chokladglass med maränger och chokladsås. Fint det med!

image

Svärmors julklapp till oss åkte fram efter maten och så spelade vi TP på svenska fast på engelska, för Liam är engelsman så det blev hjärngymnastik på hög nivå!

image

När klockan närmade sig kvart i tolv drog vi på oss ytterkläder och tog en liten promenad till mina föräldrar där vi skålade in det nya året med jordgubbsmouserande vin och Jan Malmsjö på tv. Stackars Liam fick nog inte ut mycket av det talet, men han börjar faktiskt bli ganska bra på svenska! Skönt med nästan helnykter kväll (skålandet var lite alkohol), man mår så mycket bättre dagen efter.

Tack Liam & Maria för sällskapet <3

 

About

No Comments

Leave a Comment