Ny sommargrill

image

image

Efter mycket funderande fram och tillbaka gjorde jag faktiskt slag i saken ikväll och använde poängen jag sparat ihop i två år på yougov (yougov är en undersökningssida där man tjänar in poäng genom att svara på enkäter).

Tog slut på alla mina poäng (24990) men inom kort blir jag ägare till en helt ny Weber Master-Touch, 57 cm! Och nästan gratis, fick betala 404 kr för jag fattades lite poäng (men jag orkar inte samla längre).

Lite produktfakta från webers hemsida (där har jag även lånat produktbilderna);

Master-Touch® GBS® 57 cm är gräddan bland de klassiska brikettgrillarna. Här har du originalmodellen med ett rejält tillskott av lyx: GBS-grillgaller, termometer i locket, smart askfångare och inte minst en lockhållare så att du slipper hålla i locket när du ska titta till köttet. Master-Touch® GBS® 57 cm får du grillupplevelser i en klass för sig.

Behöver jag ens säga att vi kommer grilla massor i sommar? Grilla hos föräldrarna, eftersom vi inte har egen trädgård (än). Grilla med mina syskon och deras familjer efter en dag i poolen. Kommer att bli så kul, bara hoppas vädret visar sig från bästa sidan i sommar.

Vill ni veta mer / bli medlemmar så kan ni läsa mer på yougov.se

About

No Comments

Leave a Comment