Mitt stackars huvud

iprenIdag är man inte mycket att att ha, det är min födelsedag men jag känner mig mer död än levande. Vår ‘mys’ dag har gått käpprätt åt helvete, dock är ju inte dagen över så det finns ju hopp! Har tagit en Ipren 400 mg och hoppas det blir bättre.

Huvudet värker, tryckande huvudvärk och känns som jag lider av syre- och sömnbrist. Ryggen är öm och har små kramp i svanken, satt lite för länge i obekväm stol igår kväll.. Att man kan va så jävla känslig då?!

Söta mamma och pappa har varit här och grattat, synd dom inte förvarna lite mer så kunde dom fikat här.. Får väl bli en annan dag, fick en ny potatis skalare vilket är kanon för vår gamla är ett mindre helvete att få igång. Den har ju hängt med i fem år nu, så den har ju gjort sitt kan man tycka! Lindt Lindor 60% kakaoKrister hade skickat med några säsonger av Boston Legal, perfekt med lite avsnitt att kolla på nu när alla serier har sommar uppehåll. Fick även en liten ask Lindt Lindor 60% kakao av mamma och pappa också, en av de godaste chokladpralinerna jag vet (värt att minnas ;-). Fast de tänker jag inte smaka på förrän jag är huvudvärks fri, mörk choklad, röd vin etc gör huvudvärker bara värre.

Har kommit till skott idag och skrivet ut omprövnings papper, samt kopierat alla utbetalningslappar. Se om min överklagan kan leda till goda nyheter, alla pengar är bra pengar?

Älsklingen har varit duktig här hemma idag, röjt upp klädkammaren! Åkt ned en massa saker i källarförrådet så man äntligen kan komma in i lilla klädkammaren. Blev även en del slängt.. Som alla mina gamla sunkiga skor jag vägrar ta på mig, ännu större skäl för mig nu att köpa något par nya sen!

På torsdag ska vi gå igenom kläder här, finns rätt mycket att skänka till insamlingar och en del som bara är att kasta. Tråkigt skitgöra, men blir ju desto roligare när man hittar de fina kläderna som lätt försvinner i röran och mängden..

Pratade med syster häromdagen, hennes semester börjar officiellt imorgon – ska försöka få ihopa lite kvalitets tid. Med andra ord SHOPPA och fika, bjuda in henne på mat och kanske hälsa på hos henne också. Om jag bara kan övertala gubben, han tycker Bara ligger i världens ände..

Nu ska jag ta en lång het dusch och försöka rensa huvudet, huvudvärker är SKIT!!!

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: