Juni Glossybox från Carolina Gynning 2015

IMG_20150713_023713-picsay

IMG_20150713_023614-picsay

För någon vecka sedan kom Glossybox juni, börjar få mina boxar väldigt sent tycker jag…

Men här är innehållet för min box;

LULU DK  Wonderland Jewelry Tattoos (känner mig som fel målgrupp 😉 )
Lulu DK’s unika och vackra smyckestatueringar ger huden skimmer och lyster. Du få ett motiv valt av Carolina Gynning som passar lika bra till vardags, på beachen och till fest!

MEDUSA’S MAKE-UP Eye Shadow (Maneater)
Pressad mineralögonskugga med mycket pigment. Du får testa den i den snygga färgen och det talande namnet “Maneater”.

SEBASTIAN PROFESSIONAL Re-Shaper
Omformbar och fukt-resistent hårspray som ger håret fantastisk textur och medium stadga. Den unika formulan gör att du kan borsta ut sprayen och forma om frisyren i upp till 18 timmar.

ELIZABETH MOTT Tints & Sass
Cheek & Lip Tint med doft av körsbär som ger läpparna och kinderna en härlig färg. Formulan är lätt och färgen håller sig fin hela dagen och kvällen, även under en lång partykväll på Ibiza.

VITA LIBERATA Self Tanning Night Moisture Mask
Använd denna fantastiska mask under natten och vakna upp med en solkysst look på morgonen! Krämen lämnar inga fläckar på din kudde och din hud får en naturlig lyster som varar i upp till 7 dagar.

VIAPLAY 2 månader gratis

Det enda i boxen jag faktiskt öppnat och provat är den lilla proven på natt masken, luktar milt men inte super gott. Min torra hy kräver mer fuktgivande egenskaper men man får en fin ”solkysst” lyster och de är inte så dumt när man känner sig trött och glåmig på sommaren. Väldigt dryg och hade den inte varit så dyr (400 kr för en fullstor produkt) hade jag gärna köpt en för när man känner sig just extra grå och tråkig.

Jag har inte provat ögonskuggan eller tintsen, gillar inte körsbär och kör mest naturellt nu på sommaren i smink väg (dagkräm & bb kräm växlas de mellan, båda med solskyddsfaktor i!). Hårspray känns överflödigt när man helst spenderar tiden i poolen 😉 Men det kommer väl tid för det med..

Hoppas på att Juli boxen blir betydligt roligare och mer i min smak!

hero-july-SE

Så här kommer Glossybox juli boxen se ut, även den specialdesignad.. Jag är nog tråkig för jag tycker de rosa är finast 😉 Vill du veta mer om glossybox prenumeration kan du läsa här » glossybox hemsida.

About

No Comments

Leave a Comment