Julklapps paketspelet #paketspel #jul #julklapp #spel

2014-12-26 14.12.27-1

2014-12-25 11.30.32

2014-12-25 11.32.53

2014-12-25 11.31.36

Inte klokt vad dagarna går fort just nu, har på börjat det här inlägget några gånger och sedan glömt bort det. Lite lätt tankspridd, måste vara åldern va? Men här kommer lite tips till er.

Julen som varit planerade vi att inte köpa/byta några julklappar med någon, för att ta bort ett av alla stressmoment. Men så kunde jag inte låta bli att fråga maken om han inte kunde höra med sin syster om de ville spela paketspelet med oss..

Så då skulle vi (läs jag) fixa fyra paket med ett värde på ca 50 kr. Vilket faktiskt är svårare än man tror, hitta något som kan passa personer från 12 (?) års ålder upp till 65+. Hittade inga stora saker som skrek ”köp mig”, så gjorde fyra paket med lite små saker;
1) 2 gunry jultvålar, anthon berg chokladstång och godispåse från Good stuff
2) 2 konservglasburkar från Ica hemma med några lindt lindor karameller i varje burk
3) James tea i fin plåtburk med smaken jordgubb & champagne
4) Miljövänliga värmeljus från Clas Ohlson och en påse Good Stuff godis

Tyckte jag lyckades rätt bra, det gjorde de vi spelade med också (snudd på slagsmål om paketen vi hade med, kul). I de andra paketen fanns bland annat en toaborste i ett stort paket, böcker, kortlekar, termos, ett jättetungt paket fyllt med enkronor, osv.

Bara älskar att spela paketspelet även om det inte är så mycket skicklighet som ren skär tur och slump vem som rullar vad. Jag hade tur i början men i slutet hade jag förlorat hela min hög med paket, lite snopet men så är det när man spelar.

Nästa jul firar vi med mina föräldrar och förhoppningsvis med några av mina syskon & syskonbarn. Jag föreslog försiktigt att vi kunde spela paketspelet nästa år, dels är det kul att spela spel, dels kul om man vinner och det fördriver tiden lite och alla har faktiskt himla skoj när de snudd på slåss om paketen på bordet. De verkade dock inte så pigga på idén..

Tråkmånsar! Så jag får väl få mina spelkvällar på annat håll, har funderat lite på att prova online lotto. Kräver inga förkunskaper, har inget med skicklighet att göra och verkar skoj. Lite av samma spänningsmoment som när man rullar tärningen i paketspelet för att se om man vunnit eller inte i rundan.

Jag har provat spela poker och bingo online men det tog så lång tid så jag tröttnade fort, gillar ni att spela online? Tror jag ska läsa på lite om lottospelarens hemlighet och sedan prova spela lite lotto online.

About

No Comments

Leave a Comment