Januari summerad med instagrambilder

Spenderade årets början däckad i värsta hostan och förkylningen i mannaminne.. Tips Sinupret forte är kanon när snoret sätter sig i näsan.

Trillade in en tävlingsvinst från T.G.I.Fridays, längtar efter att få avnjuta någon av deras goda kycklingrätter. Älskar deras Sesame Jack Chicken Strip som är gudomligt god panerad kyckling och en Jack Daniels glaze jag nästan skulle kunna dricka.. Och Crispy chicken Tenders med honungs/senap dippen.. Alltså jag drägglar vid tanken!

Mamma och pappa överraskade med söta Hello Kitty varma strumpor.

Fick prova nya Dova deodorant men föll inte för doften, men bra deodorant annars.

Första maten som var gott när jag var så sjuk var pannkakor med jordgubbssylt.

Kunde inte motstå att provbaka krabbelurer en morgon. Oj så gott, kan inte förstå varför jag aldrig ätit (nybakta) krabbelurer med sylt på.

Tjatade mig till pizza en kväll när hostan började lugna ned sig, så gott med en ananas på pizza.

En annan dag gjorde jag ett litet lass med små pannbiffar. Bättre två små än en för stor tycker jag.

Påbörjade min konmari resa med strumpor och strumpvikning. Ska försöka få ihop ett separat inlägg om konmarie!

Började med shakefasta för att få bukt med magen (magkatarr). Och drack en kaffesmakande shake utan att tycka det var äckligt.

Kunde inte låta bli makens strumpor och underkläder.. De fick sig en sorteringsvända med och vikning.

Efter att ha gått igenom varje plagg jag äger och adderas våra utslitna strumpor/underkläder blev det ÅTTA kassa till klädåtervinning.

Helg galet så mycket man hamstrar på sig, numera ska jag slänga utnötta sockar när jag köper nya. Lämnar man in klädåtervinning i vissa butiker får man rabattkuponger, vi lämnade hos KappAhl. Inte för att jag minns när jag handlade på KappAhl sist men det gör inget, andra i filmen har fått kuponger av oss.

Under januari kom min andra (men årets första) Köketsbox, massor av matnyttigt men inget som direkt fick mig att hoppa högt av lycka. Så jag har sagt upp boxen!

Provsmakade min första Celsius Päron och sista. Jag vet nu har Nivea i plåtburk skulle smaka om någon förvandlade den till flytande form med kolsyra.. ÖRK!

Min beställning från Nutrilett kom och jag festade loss på Loka Jordgubb Ananas (favoritlokan).

Av makens jobbarkompis fick jag Abby Yates från Ghostbusters i Lego format (Melissa McCarthy är en stor idol för mig). Som tack bakade jag en plåt(!) chokladkaka med glasyr..  😀

Vi var på systersonens kalas och maken roade sig med LEGO Batman i olika modeller..

Gratis produktprov från eos trillade in, stark mint doft som känns perfekt i vintertider för torra läppar.

Spenderat merparten av januari med munsår.. Provade en ny produkt, vet ärligt talat inte vad jag tycker om den! Recension hoppas jag kommer i separat inlägg inom snar framtid.

Min pensionerade husläkare hjälpte mig få min efterlängtade 100-pack betapred (kortison). Så nu känns mina medicineringar bra igen, har mina betapred och epipen om något skulle hända. Känns så otroligt skönt och framförallt hög trygghetsfaktor!

Maken provade göra pizzarulle till sig själv, gick ju superbra och luktade så gott med pepperoni pizza.

När jag organiserade hittade jag två av mina söta små Hello Kitty burkar. Kommer från en automat som fanns på ICA Maxi på Råå en gång för väldigt längesedan.

Sorterade igenom ALLA mediciner i hemmet, så nu finns allt samlat på ett ställe. Gamla mediciner ligger i påse för att returneras till apotek, värktabletter fick en egen plastlåda osv. Super nöjd!

Hittade sötaste Hello Kitty burken med kakor på Ica. Prickig dessutom!

Provlagade kålpudding för första gången, självklart med sås och lingon till!

Frösen och trött så drömmer jag om att resa till värmen. Sjuk och kall lång januari har fått mig att sakna vår Kanarieöarna semester mycket.

Underbart god klassiker – ost och skinkpaj, med långkokt skinka och tre sorters ost. Perfekt lunchlådema som jag gjorde åt maken.

About

No Comments

Leave a Comment