Jag och Deadpool

imageJag bara älskar hur min make låter mig ha barnasinnet kvar och har sitt eget kvar, skulle aldrig klara av leva med en torrboll som inte har lite självdistans och humor..

Så man dras lätt med i hans upptåg, han har väldigt ofta med sig små LEGO figurer och självklart fanns de med när vi var på Scifiworldsmässa i Malmö tidigare i vår (tror jag glömt posta mässbilderna?!).

Självklart köptes det en ny kompis till gänget på mässan – (Captain 😆 )Deadpool, mittersta ska föreställa mig påstår maken och till vänster har vi Boba Fett  (Star Wars).

image

Förresten har det äntligen kommit en god och laktosfri drickyoghurt som är riktigt god, yalla! från arla. Hittade tyvärr bara jordgubb, som jag borde låta bli men den finns bara i den smakan som laktosfri. Lite tråkigt arla!!

Men jag provade ändå (eftersom jag visste mässbesök = allergisk reaktion ändå) för jag var nyfiken på smak och konsistens och behövde en frukost på vägen ner till mässan.. Dessutom är den fri från konserveringsämnen och färgämnen, samt har mindre socker. Rekommenderas varmt!

About

No Comments

Leave a Comment