Helsingborgs festival

Lånad bild på belgisk våfflaBesökte självklart årets Helsingborgs festival idag, tyvärr så var vädret ganska ostabilt men vi chansade ändå och tog oss ner i city. Halvblöt och grinig, tur det finns stora öltält uppställda! Flydde in i ett och satt där en lång stund, torkade och väntade på uppehålls väder medan vi delade på lite öl & pepsi.

Under ett uppehåll letade vi upp en av många försäljare av Belgiska Våfflor, ett måste när det är festival – det är så himla gott!! Träffade på en av M’s arbetskamrater som tipsade om Rix FM festivalen, så vi rörde oss sakta ditåt medan vi kikade på all spännande mat & krimskrams som fanns i stånden. Var lite tråkiga coverbands i början och regnet kom tillbaka så vi gick och åt (se annan post). Tog annat håll från restaurangen, men jag kunde inte hålla mig ifrån Rix FM scenen.. Så vi hamnade där ändå, hade dock slutat regna så det var helt okej! Var kul kika på Style, Lili & Susie och BWO. Resten kunde man klara sig utan.. Har postat lite foto i en annan post som M tog åt mig :-))

Vet en sak jag vill ha, ett järn som man kan göra Belgiska våfflor i själv.. Det är lite för långt i mellan ätningarna med en gång om året.. Försökte hitta på nätet men hittade bara 2 olika versioner;

1) http://www.jula.se/e-Sales/esa/default.jsp?mainpage=ItemDetails.jsp&%40where.ItemID%40EQ=802232

Grill med utbytbara järn

2) http://www.bagarenochkocken.se/shop/?artnr=nw15040vaffel

Våffeljärn Våffeljärn

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: