Hår uppdatering

2014-04-19-kortare-har

Det väldigt, väldigt långa håret fick ge vika för Annsofies sax i fredags (makens brorsdotter), tror ca 15 cm åkte av. Mitt hår har en tendens att växa galet mycket, jag och några vänninor har teorin att det är Mörarps vattnet (vilket är ologiskt för vi har inte “mörarps vatten” att förtära eller att duscha i här) men vi tror stenhårt på det 😉 .

Blev en page med pannlugg, håret slutar så det inte kan lägga sig i nacken/på axlarna, nu är den stora funderingen – ska jag göra nya slingor eller helt enkelt bara behålla min egna hårfärg. Min egna hårfärg är samma färg som luggen och hjässan där solen blänker (hårbottnen är inte alls så där mörk, de är skuggor). Topparna är slingade som synes, slingor inte slingor det tål att funderas på.. Ursäkta den udda bilden, var inte medveten om fotograferingen i lördags av maken.

In English. So I went back to having short hair after my one year long saving-out-for wedding hair, it’s my natural haircolor in the bangs and the crown of my head (the roots are shadowed from sunlight not so dark as on the photo). Big question, to do new highlights or keep my natural color and grow the hair out in to it?

About

No Comments

Leave a Comment