Frukost flicka

Svensk Gurka Kulla Kavring

Ringde mamma igår på begäran av min bror, hon hade något till mig och nyfiken som jag är kunde jag ju inte låta bli att ringa! Visade sig att hon sytt två tyg paneler för mina Billy vitrindörrar, så jag slipper insyn på allt skräp där i 😀 Mammor är underbara att ha..

Hon kom förbi med tyg, papper och gamla veckotidningar (perfekt badrumslektyr i vårt hushåll), skulle prova kardborreuppsättning på insidan av dörrarna. Vet inte om jag är en fummel fia, för tyget trillade ner rätt fort.. Suck! Överväger att leta upp små nubs och smälla in dom i skåpet och spänna tyget på det sättet. Palla hålla på att spänna upp tyget hela tiden? Ska ge det ett par försök till dock, kan varit jag som på grund av sömnbrist inte gjorde det ordentligt.

Passade även på att följa med mor och far ut på Ica maxi och handla lite, skönt med lite bärhjälp eftersom Mattias jobbade. Skönt fylla på förråden lite grand också, har en tendens att inte äta ordentligt när jag inte har saker hemma som lockar. Blev gott Kulla Kavring, svensk gurka, kalkon pastrami, rökt skinka, vindruvor och en hel del annat inhandlat. Så nu på morgonen har jag njutet av gurkmacka till frukost, det var inte igår.. Tok gott!!

htc-magic-2Slocknade på sängen utmattad vid två, sov till halv sju när älsklingen kom hem. Pratade en stund, han visade sin nya mobil.. Fusk, den är riktigt fin hans lilla HTC Magic, men jag kommer välja en ny mobil först när jag hittar en som är bättre kamera mässigt än min nuvarande (Sony Ericsson k850i. Jag är duktigt beroende av den funktionen 😉 Egentligen är det väl lathet, skulle kunna ta med mig en riktig kamera – vi har ju en liten. Men hur ofta tänker man på det, inte jag när jag ska till exempel shoppa?

Får bli en annan till mig senare i höst / nästa år om jag orkar bry mig, har ju hittat ett alternativ till Telia Messenger tjänst så är ju glad på min mobil igen! ebuddyHittade hemsidan ebuddy för ett tag sedan, sjukt smart program att ladda ner till din mobil som du kommer åt msn etc. Har sett ett antal kompisar använda det, så blev nyfiken när inte mitt Telia Messenger fungerar så laddade ner det och det fungerar jättebra, otroligt lättanvänt och ska tydligen inte använda så mycket trafik heller med andra ord billigt också.

Mr M utlovade potatis skalning men skulle först varva ner lite genom att spela Age of Conan, så jag la mig i sängen en stund igen. Gissa vem som slocknade?! Vaknade någon timme senare av att jag blev kallad till middag, färsk potatis och fiskpinnar.. Lyxigt! Han är snäll, lät mig sova trots att vi skulle hjälpas åt med maten.. Spenderade resten av kvällen i tv soffan, slö tittade på ‘So you think you can Dance’ – första gången det hände, var rätt många duktiga som de visade. Gick och sov efter ‘Jordan, rättsläkare’ (Crossing Jordan), bra serier.. Borde leta upp boxen någon gång och se på!

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: