Fin under

Freebra“En mirakulös uppfinning!

Freebra, den bandlösa bh:n med självhäftande silikonkupor passar perfekt till axelbandslöst och bara ryggar. Skapar en fantastisk urringning.”

Är lite nyfiken på denna skapelse, om en seriös kedja som Twilfit säljer den – då måste det väl ändå finnas någon slags kvalité på den? Självhäftande låter ju annars märkligt, jag fattar ju konceptet. Men hur bra fäster dom på brösten, hur många gånger kan man använda dom innan klistret inte orkar med längre?

Läst lite recensioner på nätet och jag är riktigt lockad att köpa en och testa, jag är så trött på kliande band & spänne.. Frågan är bara hur kroppen reagerar på silikonet, kan man vara allergisk mot det?

“Att få den rätt är det knepigaste, det gäller verkligen att få rätt vinkel på kuporna och i samma höjd men har man väl fått det kan man knäppa mittspännet och där sitter den sedan. Hela dagen. Inget skav, inget kli. Nu har jag använt den i fyra dagar och är supernöjd. Det är knappt att jag vill ta på mig en vanlig bh igen.” Läs hela recensionen av purpur här.

269Slimmad midja?

Hög shape trosa från Maidenform/Flexees. Skulle va superb att ha under alla mina nya fina kläder, hålla in magen lite 🙂 Dock inte så häftigt om man blir avklädd… Förstår nu varför kvinnor alltid ska “slip into something more comfortable” i serier/ filmer !!

Svartvitt

Söt hipstertrosa med spetsavslut och kontrasterande detaljer + sober T-shirt bh.. Så fint, från Twilfit också 😮

231 235

About

No Comments

Leave a Comment