En solig ledig onsdag med filmkväll

Hemlagad pizza med SP Chark skånekorv och Allerums tripple cheese

I onsdags var det en riktigt underbar solig och varm dag, maken var ledig och mamma bjöd på hembakade bullar. Det blev veckohandling, inte så spännande men nödvändigt. Och med posten kom en ny favorit från senaste glossyboxen.

Jag blev förtjust i fotkrämen Footmender direkt! Jag har som mål att ha hela fötter som tål London & Englandturistande. Haft problem med förhårdnader, hälsprickor och några skador efter gipset (en förvånad från helvetet på yttersidan av höger fot). Så nu blir det intensiv omvårdnad en månad och sedan 1-2 gånger i veckan. Försöker bli av med en liktorn som borrat sig upp i hälen på högerfotsula med, så det är bootcamp för fötterna nu. 😊

På kvällen blev det pizza, fyllningen består av Allerums trippel cheese och Sp charks skånekorv. En riktigt skånsk pizza helt enkelt..

Vi såg på film kvällen till ära, det händer inte så ofta längre. Föredrar lättsmälta tv-serier och läsa böcker, det är skönt med lite lätt sedd och lättläst underhållning i perioder. Andra perioder ser jag på filmer och serier som är så tunga att maken ger upp och vägrar se på det med mig. 

Vid tillfälle ska jag summera vårens tv och filmrepetoar om någon söker lite tips. 

About

No Comments

Leave a Comment