Bloggvänner och vänners bloggar?

Jag är nu inne på mitt tredje år med blogg och under dessa tre år har jag hunnit lära känna väldigt många nya bekantskaper, så kallade bloggvänner. Det är ett fantastiskt fenomen hur mina små inlägg och texter kan generera så mycket respons från andra människor. Alltid lika kul och spännande varje gång en ny person kommenterar, man vet aldrig om man kommer får ros/ris eller någon tänkvärd fråga.

Misstänker att åtskilliga av mina “riktiga” vänner också har bloggar, dock ofta dolda. Efter den del funderande hit och dit tänkte jag ge alla chansen som vill att bli länkade från mig till er sida, utan några krav på länkar tillbaka till mig. Lite som en samlingsportal med bloggvänners och vännersbloggar, blir det många får det bli en egen sida på min hemsida annars blir det en ruta i vänsterkanten jag lägger in alla i.

Såååå vem av mina vänner och bloggvänner vill bli länkade här? Släng in en kommentar här eller på facebook så fixar jag det så fort jag ser det.

Tack till Magnus för kängan i röven så jag kommit till skott här lite och fixat, hans blogg hittar ni på tankhunter.wordpress.com

About

3 Comments

  • Magnus januari 9, 2011 at 11:17 Reply

    Så lite så 🙂 Keep it up!

  • Tweety januari 9, 2011 at 16:00 Reply

    Jag vill gärna bli länkad 😉

  • Helen januari 11, 2011 at 13:53 Reply

    Lagt en länk till er båda!

Leave a Comment