Bloggdesign funderingar och bloggtorka

Känner att jag kört fast ordentligt med mitt skrivande och bloggande..Det finns så många påbörjade inlägg med bilder och bloggtexter i mitt huvud, men så fort jag försöker formulera ner det  i skrift blir det bara konstigt. 

Är kanske inte så ovanligt med skrivblockeringar när man bloggat i åtta år, men jag saknar verkligen att blogga och att spara ner mina tankar och minnen. Så hur bryter man den onda cirkeln? 

Kanske inte genom att mitt i natten hostande och snörvlande under filt seende på The Crown (ny netflix serie som ni måste se). Men kanske genom att piffa upp bloggutseendet lite?

Tanken dök upp för någon dag sedan när Ida med bloggen Tiny Signs (Ida är en vän från en praktik 2009). Hon var frustrerad på sin bloggdesign och det ligger mycket i att man vill engagera sig mer i något som känns inbjudande och inspirerande. 

Så jag har lekt och provat mig fram med olika wordpress tema, det var inte riktigt meningen att byta permanent men tekniken strulade så nu får ni se en av designerna jag utforskar lite. Gillar den fräsha känslan men saknar navigeringen och listen på höger sida. Det går kanske att justera imorgon, hoppas temat har stöd för det. 

Ni får gärna ttycka till om utseendet. ☺

About

No Comments

Leave a Comment