Bästa platserna att besöka under vinter säsongen

Från rock n’ roll bingo till skidäventyr

Förmodligen en av de första saker man tänker på när man ska spendera vinter säsongen i Sverige är solen. Enligt  Weather Online, har Sverige perioder av konstant mörker under vintern. Faktum är att solen på vissa platser allra längst norrut aldrig går upp över horisonten under två månader. Så bli inte förvånad över att en del av lokalbefolkningen föredrar att åka till andra platser under vintern. Om du vill fly från mörkret och kalla dagar, kika då på vår lista med vinter resor;

rock n roll bingo 1

Berlin, Tyskland

Trots dess rykte om att vara ett kallt land, så lockar Berlin många turister även under vinter säsongen. En av de många orsakerna är att människor kommer hit för det pulserande nattlivet – från klubb fester till bingo kvällar. Nyligen, två Lyckobingo spelare vann varsin Berlin weekend getaway för två. Dessa har nu en chans att få uppleva ett helt unikt bingo event, Rock N’ Roll Bingo, som kombinerar musik och spel. Försäkra dig om att när nästa bingo party äger rum och skriv upp det i din kalender.

G1gaKqq8Zq8gsszbn_m

San Jose, Costa Rica

Costa Rica är ett populärt resmål för Europer och Nord amerikaner att besöka under vintern. Enligt US News Travel, den bästa tiden för att besöka Costa Rica är från mitten av December och fram till April. Då är det många soltimmar och en perfekt tidpunkt för att slappaa på stranden eller besöka parker och regnskogar. Om du planerat att resa till San Jose i December, försäkra dig då om att besöka San Jose festivalen, som kommer att påmina dig om Sao Paulos karneval på grund av dess parader och karnevalståg.

limoncarnival

Cortina D’Ampezzo, Italien

Du kan betrakta detta som ett magiskt vinterlandskap på grund av dess sagolika utsikt – så sagolika att de förekommit i åtskilliga filmer bland annat Christmas Holiday och Cliffhanger. Cortina D’Ampezzo har vunnit mångas hjärta, så väl sophistikerade europeiska resenärer så som kändisar och kungligheter. Den eleganta vinter skidorten är känd för dess förstklassiga skidanläggningar och designer butiker. Bästa stället att åka till för shopping är Corso Italia där du kan hitta mer än 20 designer butiker.

cortina_dampezzo_0

Så vart skulle du åka om du kunde åka vart du ville i hela världen? Jag skulle älska att åka tillbaka till Kanarieöarna igen..

About

No Comments

Leave a Comment