Awards

 Tack ztorzillen.blogg.se och anna-helt-enkelt.blogspot.com för era fina awards!!!

Bloggaward

Med awarden kommer också ett uppdrag; att besvara lite frågor och sedan skicka den vidare till fem andra bloggare. Så här kommer det:

1. Varför började du blogga? Bra fråga, minns inte och det fanns väl inget specifikt skäl utan har alltid tyckt om att skriva av mig. Skrev poesi, noveller och dagbok så fort jag hade lärt mig bokstäver och att läsa, skriva. Dock inte omöjligt att jag provade på det för att ”alla” pratade om det och jag är alltid nyfiken på att prova nya saker. Var dock inte förrän 2009 i maj när det blev mer av en vikt-mat blogg som mitt riktiga bloggintresse vaknade till liv.

2. Vad har du för mål med bloggen? Det finns inget mål med min blogg, den är lite som livet mer viktigt med resan än målet. Men om någon skulle vilja anställa mig som heltidsbloggare för sitt företag så säger jag inte nej, så om den leder till jobb så ja tack!

3. Vilka bloggar följer du?  Oj, många! 43 stycken ligger på google reader för tillfället.. Huvudsakligen bloggar med ämnena vikt, mode och inredning samt vänners bloggar (de jag känner till). Två storfavoriter är Thina på http://beyond-sizes.com och Marias inredningsblogg kvadratsmart.wordpress.com. Jag gillar inte mainstream, tycker inte om perfekta och glättiga wannabe hollywood bloggar. Så på min google reader finns inga kändisar 😉 Bara vanliga människor.

4. Favoritfärg? BLÅ! Har alltid varit och förbli nog för evigt, himlen är blå och jag är en estet och drömmare.

5. Favoritfilm? Får jag bara välja EN film måste det bli Bridget Jones 1.  Det är säkert oväntat men jag tröttnar aldrig på den, bra musik, charmiga karaktärer, lättsam story med feel good touch. Fungerar alltid.

6. Vilket land/länder drömmer du om att besöka och varför? ALLA. För jag har inte besökt dem än 😉

Nu kommer den svåra biten i denna award, att välja ut endast FEM bloggar som ska få awarden: Jag kan inte välja ut bara fem bloggar, jag vill ge alla blogg awards!! 

About

No Comments

Leave a Comment