Årets första bad

Bryggan i Viken

Sambo och jag i vattnetMarabou 70% ChokladDSC00629

Ännu en underbar sommar dag!! Jag och sambon åkte ut och badade halv två i Viken, blev minst 1½ timmes bad.. Gud så härligt det var, första gången på ja minst 15 år. Tänk vilka fåniga nojor man kan ha 😉 Stolt över mig själv och skiter i vad andra tycker om min tidigare noja, alla har fobier av olika slag.

Blev middag ute hos svärfar idag igen, åkte till Ica Kvantum i Höganäs först för proviant komplettering eftersom den inte var planerat. “Skulle ju bara åka ut och ta ett litet dopp och komma hem i tid..”

Blev “rest” middag, låter nog lite märkligt.. Men ta saker ur kylen som sjunger på sista versen, addera nya tillbehör och du har en 😉 Handlade färsk sparris som vi penslade i oliv olja och grillade, serverades med tunna skivor av Spansk Serranoskinka ( Delizie, Jamón Serrano ) och Hollandaise sås. Huvudrätt alt 1) Potatisgratäng och marinerad kycklingfilé och alt 2) färsk pasta, marinerade hamburgare med ostsås..Lite galet jag vet, men alla var glada och nöjda i slutänden och kylen tömd!

På hemvägen gjorde vi ett kort stopp på ica maxi och köpte Coca Cola på glasflaska, lyx.. Och lite annat gott 🙂 Blev lite ananas med vanilj glass till lördags lyx idag, samt två bitar mörk Marabou choklad. Nu ska det sovas!

About

No Comments

Leave a Comment