Alla hjärtans dag tävling

Utlovade en tävling och löfte ska man hålla, så här kommer en som passar både tjejer och killar, äldre och yngre! Vinsten är ett valfritt pusselarmband (18 länkar) i rostfritt stål från bilden nedan.

Länkarna är utbytbara, så man kan själv skapa sitt unika personliga armband. Start armband och utbytes länkar finns att köpa i de flesta smyckes butiker tex Guldfynd. Vinsten är självklart helt ny och jag står för porto till vinnaren/vinnarna – om många deltar kan jag tänka mig att lotta ut alla tre! Känner mig generös idag.

Tävlingsregler:

Tävlingen pågår mellan 17 januari – 6 februari 2011, det borde ge mig tid att ordna så vinnare får armband före alla hjärtans dag (14 februari).  Vinnare presenteras 7 februari, samt skickar även ut epost till vinnaren.

Använd bilden ovan i ett eget blogginlägg där du berättar om tävlingen, samt länkar hit till tävlingen.

Berätta med en kommentar på detta inlägg att du vill vara med, det räcker med ”jag vill tävla” samt länk till blogginlägget du berättat om tävlingen i. Glöm inte fylla i en epost adress du använder, så jag kan komma i kontakt med dig som vinner!

Har du inte en blogg? Du kan tävla ändå, bara kommentera tävlingsinlägget med ”jag vill tävla” samt berätta hur du hamnade på bloggen. Förväntar mig inga uppsatser, bara ett kort svar tex ”sökte efter det här receptet/ bilden”.

Lycka till nu och jag hoppas på att få se många kommentarer!!

About