Sugarjunkie

Golden Delicious

Ahhhh jag blir galen!!! Var på ica maxi i eftermiddag, fyllde på lite småsaker som glömts bort sist (äpple, gurka, bröd, etc). Stod och snudd på dräggla över lösgodissisken i butiken, medan älsklingen letade glass. Oj så svårt det är att titta på det och att ändra tankarna till – det där behöver jag inte.

Känner mig otroligt nöjd som kom ur affären, trots kurrande mage, utan något onödigt. Däremot gick sambon loss på chokladbollar, semlor och annat mumsigt.. Jag får väl lida i tysthet eller ta en bit äpple och tysta begäret med!

Idag är det åtta år sen vår första dejt, helt galet vad tiden har gått. Lite trist att M är sjuk, så det blir bara att vara hemma och ta det lugnt, fast med tanke på vädret så är det väl ändå så det blivit om han inte haft halsfluss.

Fick äntligen reda på vad som hänt med min kurs, visade sig att reglerna ändrats sedan jag pluggade sist. Snopet! Så det ser inte bättre ut än att jag måste läsa upp ett par gamla gymnasieämne, funderar på att läsa några extra för att komma upp i heltidsstudier för att få ut hela csn studiebidraget. Borde vara ganska lätt att glida igenom dom, tycker man.

About

No Comments

Leave a Comment