Studieuppdatering

Inlämningsuppgift 6 i digital bildhantering

Uppgift 6 innebar att man skulle skapa en poster/affisch för en påhittad utställning, kreativiteten tröt men jag tänkte man tager vad man haver – och vad finns nära en scanner och dator? Pennor och skrivmaterial, samt saxar, häftapparat och hålslag. Fast att försöka få in tejphållaren och hålslaget gick inte så bra, så nöjde mig med penna och sax..

Det är en första gång för allt, tror inte jag kommer ägna mig åt att scanna saker i framtiden som inte är plattare. Hoppas läraren uppskattar min kreativitet 🙂

Upptäckte en märklig sak, jag har gjort hälften av alla skoluppgifter på drygt en månad. Tror faktiskt jag ligger före tidschemat – det känns riktigt skönt för då kan jag njuta lite av ledigheten veckan före och under påsk! Tiden fram till dess blir det att beta av lite på de andra kurserna, lutar åt webbbkodning så jag inte förvirrar hjärnan helt med två olika bildkurser.

Edit: Rörigt inlägg! Förutom att skapa poster skulle man använda sig av inscannade föremål, inte fotografier utan saker till bilden. Det här var lätt jobbigaste uppgiften hittills, scanna saker är bara udda.

About

No Comments

Leave a Comment