Studiepepp

Försöker hitta lusten att börja ta itu med studierna igen efter semester & påsklov, det känns lite trögt måste erkännas.. Blir inte bättre av att jag spenderat merparten av natten och morgonen magsjuk 🙁 Men så kom jag på att jag glömt kolla om kursansvariga lagt upp de nya kursuppgifterna och kanske fått betyg på inlämningarna.  Och minsann, det hade faktiskt kommit betyg och nya uppgifter som lät skoj så nu känns det minsann lite bättre!

1BD200 Digital bildhantering – Grundkurs 8 hp VT13

Uppgift 4 Vinjetten Godkänd
Kommentar i workbooken.

Vad jag förstår så är det dina egna bilder/bakverk som du använt. En eloge för det! Tycker du fått ihop en fin helhet. Fint val av typografi, känns personligt och handgjort med ändå proffsigt. Passar även bra till glasskålen. Den prickiga ramen skapar en bra kontrast, och cupkakesen ger det lilla extra. Fint!

Dina markeringar/friläggningar av bilder funkar bra.
Upplösningen (pixeldimensionerna) på bilden är också helt korrekt. Lagren är namngivna. Lagerpanelen är helt ok.”

 

Uppgift 5 Skannern Godkänd 

 

Uppgift 6 Utställningsaffisch Godkänd
Kommentar i workbooken.

Som Kajsa Varg sa …
Man behöver ändå inte så många delar för att skapa något intressant. Du har ju annvänt en sax vilken ju i sig har en ganska intressant form. De inbjuder till att kombinera och skapa mönster med – en ny form. Jag kommer osökt att tänka på när den första iMacen introducerades och hur den placerades i cirkel uppifrån i olika färgerför att skapa attraktion. Affischen känns välkomponerad, lagerpanelen ser bra ut. Saxarna ser bra frilagda ut, den har lite konstiga färger i sig, vilket kan fixas. Cooper Black funkar bra i det här sammanhanget. ”

About

No Comments

Leave a Comment