Rostiga kunskaper

Banner jag gjort för GrowingPeople.se

Har hittat min ‘Allt i en bok’ för Adobe Flash CS3 Professional till slut, så nu ska här läsas! Jag har ju lyckats göra andra banners förra året (se ovan), så vore väl fan om jag inte kan få till en schyst animation åt Magnus idag!

Har hantverkare här idag, smått irriterande.. Kunde varit värre, kunde varit imorgon de skulle komma. Idag är jag bara en tråkig, sitter inne har lyckats bli tok bränd och känner mig rätt sliten. Tål verkligen inte pollen, ögonen är som smala streck. Extra hett nu när man är röd på de områden i ansiktet som inte skyddats av solglasögonen.. he he

Imorgon gäller beachen igen, då är älsklingen ledig 🙂 Hoppas så himla mycket på att vattnet ska vara varmt!!! Vill ju äntligen sätta min snudd på fobiska rädsla på test..

På onsdag ska syster med familj till mamma och pappa, hårklippning på gång om jag förstått rätt. Lider av beslutsångest angående mitt hår, behålla längden eller att kapa… Vore så skönt klippa, men jag tror jag skulle ångra mig! Skulle behöva ta topparna, men hur mycket kan det tänkas vara? Skulle bli tokig om luggen blir så kort så jag inte kan fläta in den i håret.. Fundera, fundera Helen!!

Idag ska plutten på bio, så jag kommer va helt ensam hemma hela dagen och nästan hela kvällen. Fan vet vad jag ska hitta på till middag.. Kanske bara göra tortilla bröd med ost och skinka i?

Tråkiga nyheter är att Andy verkar inte kunna komma över, hans pass är försvunnet och hans tv håller på att gå sönder så han måste köpa en ny. Skittråkigt, sett fram emot det så länge nu 🙁 Frågan är om de andra små pojkarna kommer ner nu, men jag tvivlar ju..

About

No Comments

Leave a Comment