Hippievarning

skoluppgift-9-bil

skoluppgift-8---min-skiss

Uppgift 8 & 9 i kursen blev så här, det blev väldigt “hippie” betonat min lilla bilbild. Och erkännas måste att det ligger inte så mycket själ eller engagemang i någon av bilderna, nedersta bilden spenderade 1-2 minuter med pennan i hand och timmar i datorn för att färglägga på rätt sätt enligt kursinstruktionerna. Ve och fasa, nåväl nu håller vi tummarna för att de tekniska blev rätt (det är svårt att “tänka om” när man arbetat med program i över 16 år?).

Uppgift 10 handlar om fotografering; exponering, iso, slutare och bländare och är textövning (så det slipper ni se). Vill ni också lära er lite om dessa (har kurslitteratur också, men man kan lära sig en del genom att prova sig fram med reglagen), så kika in på simulatorn vi använder till uppgiften här http://camerasim.com/camera-simulator/

Har nu kvar uppgift 11 & 12 + hemtentan, sen ska jag njuta av ledighet en hel vecka när kursen är slut 9 juni. Sen blir det jobb och lite mer studier (komplettering på två andra kurser). Samt födelsedagsfirande, fyller 35 år på självaste midsommarafton (sämsta datumet någonsin förutom jul & nyår?). Lite osäker på hur planerna för födelsedags- och midsommarfirandet blir, jag hoppas på att lyckas samla alla på samma ställe men det känns inte så lätt..

Men mer om födelsedag och midsommar längre fram i juni.

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: