God morgon världen

Första dagen på länge som skolböckerna är framme! Ska arbeta mig igenom 180 sidor Adobe Elements övningar närmaste veckan, vore så skönt avverka allt som hör till kursen i Digital bildhantering. Kunna lägga all energi och fokus på de andra två kurserna jag läser parallellt.

Känns som jag ligger lite efter schemat nu, mer studiefokus så kommer jag nog ikapp missad tid nu när jag varit sjuk. Kommer missa lite studietid när min och sambons vän Luke kommer över på besök också om 10-11 dagar, håll tummarna att min bästis Kalle kommer ned med.. Åh vad jag saknar att snacka skit och hitta på galenskaper med han, får hoppas föräldrarna kanske åker till huvudstaden senare i vår annars så jag får se han!

Nu svamlar jag, ska ta och plugga ju – ni får klara er utan mitt underbara sällskap. Tur sambon har jobbhelg (tordsag – måndag) så jag slipper får dåligt samvete för att jag är osocial.. Hoppas ni har roligare helgplaner än mig!

About

3 Comments

  • Cinderella februari 25, 2011 at 00:14 Reply

    Plugga på du! Bara man får upp farten och fokus brukar det gå bra. Jag har läst en hel del på senare år och vet att det är så lätt att låta sig distraheras, av allt möjligt på nätet… Du fixar adoben över helgen ska du se! 🙂

  • Helen februari 27, 2011 at 13:21 Reply

    Behöver fler timmar per dygn, men det löser sig får sno måndag också 🙂

  • Helen februari 27, 2011 at 13:25 Reply

    Behöver fler timmar per dygn, men det löser sig får sno måndag också 🙂 Ganska skönt att läsa på distans, men jag håller med det är väldigt lätt tappa fokusen av internet eller saker som behöver göras hemma!

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: