Buzzador Air Wick doftljus

Prova på gratis produkter som buzzador
image
Air Wick ljus som byter färg och doft
Buzzador Air Wick doftljus ljus som byter färg

Det var ett tag sedan jag kom med i en buzzador kampanj så jag blev riktigt glad när det dök upp en paket avi från buzzador för ett par veckor sedan. Jag har tittat på Air wick doftljusen som byter färg tidigare men tyckt de var för dyra (men lockande)..

Så när jag hämtat ut ljusen slet jag upp kartongen och glömde laga middag, haha. 😉 Lådan innehöll totalt fyra ljus varav två byter färg när de är tända. Alla fyra ljusen ingår i kollektionen Life Scents som översatt blir levande dofter, varje ljus är uppbyggd av tre dofter som roterar. Så det är inte tre dofter hela tiden utan en i taget och de harmonierar bra så övergångarna märks inte.

Två av ljusen i glas med lock byter endast doft och de två med tryck byter även färg när de är tända. På mitt instagram finns ett videoklipp som jag provat lägga in i inlägget så ni kan se färgskiftningarna. Riktigt fint lyser det!

Riktigt nöjd med alla fyra ljusen men önskar att dofterna varit lite mjukare, men jag har en väldigt doft känslig näsa.

Translate »