Söndag och fixat här hemma

Prickig cupcake vaxduk från Ica Maxi i Hyllinge

I lördags besökte jag & maken Hyllinge, herrn fick en tidig födelsedagspresent (skruvdragare / borrmaskin) så det har fixats här hemma lite idag (söndag). Krävdes inte så mycket fixande för att byta duk i köket, men charmig var den och kunde inte motstå den på Ica Maxi. Härligt pastell rosa med prickar och med söta cupcakes 😉

Retro inspirerade plåt tavlor

Med hammare, vattenpass och lång makes hjälp kom äntligen julklappstavlorna (från Hannes & hans föräldrar) upp med. Blir allt lite sugen på cupcakes, äpple paj och key lime paj när man vistas i köket..

IKEA spegel i sovrummet

Min spegel från IKEA utan krusiduller överst hänger nu i sovrummet, i spegeln skymtas säng och sänggavel samt ett babyfoto på mig.

IKEA spegel i hallen

Och i hallen åkte gigantiska spegeln (IKEA Stave) upp, gallerhyllan som skymtas i bakgrunden följde med upp också. Är helt fascinerad över vilken skillnad det blev i hallen när spegeln kom upp på vägen, den har stått lutad mot väggen tidigare. Rummet känns större och mer ”färdigt” samt mindre stökigt.

Ganska produktiv söndag om ni frågar mig! Och jag älskar vårt hem om möjligt ännu mera, snart firar vi fyra år här.

2 thoughts on “Söndag och fixat här hemma

Comments are closed.

Translate »