ScifiWorld Malmö mässa 2015, del 2 #scifiworld #gamelegends #payday #mylittlepony #mässa #malmö

ScifiWorld Malmö mässa 2015

ScifiWorld Malmö mässa 2015

ScifiWorld Malmö mässa 2015

En ny utställare på mässan var Game Legends (länk) där vi hittade bland annat merchandise från ett av favoritspelen Payday. På sista bilden ser ni Dallas masken, som även följde med hem till samlingen..

ScifiWorld Malmö mässa 2015

Kul se gamla barndomskompisarna, lite förvånande att se att My Little Ponys från 80-talet säljs för 220-250 kr (de stora). Har en liten skatt hemma hos mamma alltså 😉

ScifiWorld Malmö mässa 2015

ScifiWorld Malmö mässa 2015

ScifiWorld Malmö mässa 2015

ScifiWorld Malmö mässa 2015

ScifiWorld Malmö mässa 2015

Ovanligt många utställare, största mässan någonsin i Malmö arrangerad av SciFiWorld, helt otroligt mycket folk och många barnvagnar. Nördgänget har skaffat familjer och blivit äldre + en större publik har börjat hitta dit. Kul men lite tråkigt vara mini och ha svårt se, blir mycket puffande och trängande sig fram för att ha en chans att se något. Hoppas de fixar en bättre lokal till nästa år, ser framemot besöket 😀

Blev inte mycket shoppat; Dallas masken från Payday spelet, en Gremlins poster (Hobbiten får åka ner) och tre elvis böcker. Lyckat besök efter signeringen av Elvis böckerna, maken nästan studsade fram av glädje (sött)!

Translate »